CULTIMA INK vinder international designpris

CULTIMA INK kan skrive sig ind i designhistorien med den fornemme designpris Red Dot Design Award.

Cultima vinder RED DOT award

Den internationale Red Dot Award-jury var begejstret for cyklens unikke design og kvalitet. En begejstring, der nu har sikret CULTIMA INK designverdenens mest prestigefyldte pris. Det betyder, at CULTIMA INK kommer i fornemt selskab på Red Dot Design museet i Essen.2016 Cultima Slider INK SP9 Orange RED DOT

Det er chefdesigner hos Reinhardt Bikes – og tidligere professionelle cykelrytter – Bjarke Schmidt Nielsen, står bag designet af CULTIMA INK, som nu hædres med den prestigefyldte Red Dot Award.

"Vi er meget stolte over at have modtaget Red Dot Award på CULTIMA INK", fortæller direktør i C. Reinhardt as, Jesper Reinhardt. "Kombinationen af innovation, design og funktionalitet, er en vigtig faktor i Reinhardt Bikes produktudvikling. Og vi glæder os meget over, at blive belønnet for det hårde og målrettede arbejde, der ligger bag. Det er ikke bare indsatsen fra vores dygtige designer, men præstationen fra et helt hold af ildsjæle, der gør dette muligt”.  

Følg os på facebook 

https://www.facebook.com/cultimabikes

CULTIMA INK-designet

INKNOVATION
CULTIMA INK er en citybike i ny fortolkning. En innovativ og eksklusiv urban cykel, der er gentænkt og gennemtænkt, og skabt til at sætte sin signatur i byen.

Den unikke og eksklusivt designede krank, er et unikt varemærke, der gør INK til en mønsterbryder. Samtidig er INK en robust letvægtscykel, der på magisk vis forener hurtighed og styrke med personlighed og stil. CULTIMA INK er enkelthed og funktion tilsat et klart designelement.

2016 Cultima Slider INK 9SP Sort RED DOT 

Om Red Dot Award

Red Dot-prisen tildeles produkter, der udmærker sig ved deres fremragende design, kvalitet og innovative styrke. Og med 5.214 innovative indslag, fordelt på 57 nationer i 2016, er Red Dot Award den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden. Prisen "Red Dot Design Award" går helt tilbage til 1955.